Nove pracovni vyzum (blize k trvalemu vyzu)

Dostal jse me do ruky casopis StudentAlive (od AustraliaOnLine) a je tam zajimavy clanek o novych pracovnich vyzech v Australii (konkretne podtrida 485). A jsou zde hned dva pohledy k cemu se da toto vyzum vyuzit, nebo jak s nim planovat. Za prve: chcete tu studovat a pak nejaky ten mesic (18) neomezene pracovat. Z druhe je to dobry krok se priblizit k ziskani trvaleho pobytu v Australii.

Hlavni podminky zadosti o viza
- ukoncenou univerzitu s titulem, nebo vyucni list (v CR)
- v Australii dokoncene dvoulete studium zakoncene diplomem

Doporucuji ohledne techto veci kontaktovat agenturu, kde vam poradi. Nerad delam reklamu, ale ja jsem v Australii a pomoci agentury http://www.australiaonline.cz/, ktera me pomohla hodne v cechach a i tady v Sydney.

Žádné komentáře: